Iskusite Magiju Dana Lepote u BFF Time-u

Šta je zapravo Dan Lepote? Sigurno ste čuli mnogo puta sledeće rečenice od svoje dece:
“Mama, hoću da idem s tobom kod frizera.” ili “Mama, hoću da idem s tobom u salon.”
Upravo zbog toga smo kreirali neodoljivu ponudu – Paket Dan Lepote. Ovaj poseban paket je namenjen svima koji žele da svojoj princezi pruže nezaboravan dan, gde će se osećati kao prava princeza iz bajke. Da, dobro ste pročitali – PRAVA PRINCEZA!

Nezaboravno Spa Iskustvo za Vašu Princezu

Tokom Dana Lepote, dok vi uživate u raznovrsnim ukusima naših toplih i hladnih napitaka, sami ili u društvu, mi ćemo se potpuno posvetiti vašem detetu ili deci, pružajući im sveobuhvatni Spa Tretman koji uključuje sve što se inače radi na rođendanu, ali bez duvanja svećica i žurke.

Potpuna Nega i Transformacija

Naš iskusni tim će se pobrinuti da vaše princeze osete potpunu negu i pažnju. Nakon što se obuku u prelepe suknjice i majice, dobiju posebne bademantile i papuče, započinjemo njihov Dan Lepote. Prvo, pružićemo im opuštajući Spa Tretman, uključujući tretman lica, manikir i pedikir. Zatim ćemo im praviti prelepe frizure koje će ih pretvoriti u prave princeze. Na kraju, naše stručno osoblje će ih diskretno šminkati koristeći proizvode prilagođene njihovoj dečijoj koži.

Zakažite termin i obradujte svoje dete posebnim iskustvom koje će pamtiti zauvek

Vaša princeza će se vratiti kući, osvežena i sa sjajem u očima, osećajući se posebno i kao prava princeza. Mi ćemo se pobrinuti da svaki detalj bude savršen i da Vaša deca dožive nezaboravan dan ispunjen ljubavlju, lepotom i magijom.

Cena za 1 dete je 5000 RSD, dok je cena za 4 i više dece 3000 RSD po detetu.