bff time - premium igraonica za devojčice

O nama

Mi smo dečija igraonica koja pruža jedinstvena iskustva za devojčice od 5 do 13 godina. Nalazimo se na Vračaru, jednoj od najlepših i najstarijih lokacija u Beogradu.
BFF Time priređuje nezaboravne rođendane i ovim putem Vas pozivamo da proslavite važne datume Vašeg deteta sa nama!

Pitate se kako izgledaju naše proslave? Pročitajte u nastavku teksta!

Kada se princeze okupe i pozdrave, presvlače se u roze bademantile i kreće opuštanje uz posebno osmišljene SPA tretmane koji uključuju tretman lica, manikir, pedikir, šminkanje i frizuru.
Svi kozmetički proizvodi koji se koriste su prirodnog porekla i pogodni za dečiju kožu.
Kad se urade SPA tretmani, vreme je za žurku!

Naša igraonica ima odvojen deo za proslavu koji je dekorisan kao iz bajke i čija će atmosfera sigurno oduševiti Vaše dete i njene drugarice.
U centru prostorije se nalazi veliki sto gde princeze jedu slatke zalogaje i piju dečiji šampanjac. Slavljenica sedi na sredini stola u velikoj kraljevskoj fotelji i bira između dve model torte sa kojih će duvati svećice dok zamišlja rođendansku želju. U desnom delu prostorije nalazi se podijum za igru gde će devojčice uživati đuskajući uz omiljenu muziku, dok ih obasjava disko kugla. U levom delu nalazi kutak za dečake sa Sony konzolama za igranje najnovijih igrica, tako da i prinčevi imaju priliku za druženje i zabavu!
Profesionalno i stručno osoblje se sve vreme brine za vašu decu, dok se Vi opuštate sa prijateljima uz kafu u kutku za roditelje.
Zanima Vas još informacija o BFF proslavama? Kliknite OVDE