Dragi roditelji, dobrodošli u BFF Time

Mi planiramo luksuzne dečije zabave na kojima Vi možete da se opustite uz piće i uživate u posebnom delu za odrasle, dok se stručno i profesionalno osoblje brine za vaše dete.

Kako rezervisati rođendanske zabave u BFF Time?

Evo nekoliko saveta koje treba da zabeležite kada rezervišete rođendanske zabave za svoju decu u BFF Time:
• Rezervišite unapred: Moramo da znamo konačan broj gostiju koji prisustvuju zabavi vašeg deteta 2 nedelje pre događaja.

• Obavestite nas o alergijama: Molimo vas da nam date informacije o alergijama na hranu i kozmetiku kako bismo se pravilno pripremili i obezbedili odgovarajuće uslove.

• Donesite hranu i slatkiše: Hranu, grickalice i slatko donose roditelji, dok je piće za mališane i roditelje uračunato u cenu.
Ograničenje broja roditelja: Maksimalni broj roditelja po proslavi je 8.

Politika otkazivanja

U slučaju otkazivanja rezervacije, molimo vas da nas obavestite što je pre moguće kako bismo mogli da prilagodimo naše rasporede i omogućimo drugoj deci da uživaju u BFF Time iskustvu.

Spa usluge za decu

Naše spa usluge za decu služe samo u svrhu zabave. Svi kozmetički proizvodi koji se koriste su prirodnog porekla i pogodni za dečiju kožu. Manikir i pedikir se sastoje od laganog turpijanja noktiju, masaže ruku i nanošenja laka za nokte. Usluge ne uključuju sečenje noktiju i zanoktica. Ako imate poseban zahtev, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vašem detetu učinili poseban dan još nezaboravnijim.

Napomena o hrani

Roditelji na proslave donose hranu u vidu slanih zalogaja poput kiflica, mini pizza, malih sendviča itd, kao i slatkih zalogaja kao što su krofne, mafini ili torta. Roditelji su u obavezi da dostave isključivo hranu koja odgovara svojoj deci. Ukoliko ima nešto što će prouzrokovati alergijsku reakciju bilo na hranu, piće ili kozmetiku, roditelji su u obavezi da obaveste BFF Time.